Sample Preparation for HPLC Analysis of Confectionery

Like all foodstuff, confectionery is subjected to strict quality controls. Parameters of interest are, for example, nutritional value, moisture or fat content, or the quantification of particular ingredients, such as vitamins or alkaloids. Typically, chromatographic methods like High Performance Liquid Chromatography (HPLC) are used to analyze food samples. Most analytical methods only require a few milligram or gram of sample; the previous size reduction/homogenization process ensures that the small analysis sample is representative of the entire laboratory sample, thus allowing for reproducible results. Moreover, homogenized samples show a much better extraction behavior.

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ヴァーダー・サイエンティフィック- Science for Solids

ヴァーダー(Verder)グループには、理化学機器の「サイエンティフィック部門」と、移送式ポンプの「リキッド部門」があります。サイエンティフィイク部門の高品質は製品群は、品質管理、研究、開発用の理化学機器のスタンダードとなっています。試料調製から分析機まで、数多くの製品をカバーしています。 日本では、2015年に100周年を迎えたレッチェの粉砕機、レッチェテクノロジーの画像式粒度分布測定装置CAMSIZERシリーズ、カーボライト・ゲロの電気炉、またELTRAの燃料式元素分析装置のお取扱いがございます。

メタログラフィ

電気炉 & オーブン

成分分析・元素分析

粉砕機 & ふるい振とう機

粒度分布測定装置